Skip to main content

Tack för denna ögonöppnaren

Hej Monica,

Stort tack för inspiration och peppning under dessa tre tillfällen. För min del så var denna första delen med ”koll på ekonomin”under kontroll, ganska bra koll. Men det gav nya tankar kring hur vill jag tänka framåt, vad är viktigt och hur ska jag optimera mina förutsättningar för en bra pension. Ärligt talat, detta blev en riktig ögonöppnare för min del. kan bara konstatera att jag inte haft koll, låtit banken sköta detta och det har inte gynnat utveckligen till det bästa för min del. Där ska jag ta vid framåt. Det gör stor skillnad att känna att jag har koll, jag äger förmågan att göra aktiva val som passar mig.

Upplägget av kursen, tre tillfällen och steg för steg med konkreta exempel tycker jag varit bra. Toppen med tid att arbeta med mina siffror mellan tillfällena. För min del hade det passat bättre med 1 ggr/ vecka, en fast tid. Det är också bra med möjlighet att ställa frågor i tråden eftersom att dessa klammer upp.

En fantastik kurs som jag vill rekommendera alla runt mig att gå. Det känns både svårt och långt borta med pensionen, men så skön känsla att ha koll.

Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *