Skip to main content

Privatpersoner

Vi finns här för att peppa och hjälpa dig oavsett om det gäller att diskutera fonder eller göra en stor pensionsgenomgång.

Pensionsguiden är här för att hjälpa dig att uppnå dina framtida mål och få ett rikare liv!

Pension kan upplevas som en djungel av begrepp och svårt att förstå. MinPension.se är ett väldigt bra hjälpmedel för att få en helhetsbild över alla dina pensioner, men det behövs mer för att kunna förstå vad man kan och bör göra med sin pension.

Ska man flytta pensionen till ett annat bolag, hur väljer man fonder, behöver man efterlevandeskydd är vanliga frågor vi stöter på. Den absolut vanligaste är dock ”När kan jag gå i pension?”.

Det är här vi kan hjälpa till. Som Sveriges största utbildningsbolag inom pension så har vi den erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att svara på den frågan.

Oavsett om du en gång för alla har bestämt dig för att lära dig det som behövs för att kunna skapa ett rikare liv där kanske tidigare pension är en viktig del, eller om du bara behöver enkla handfasta råd för känna att du har skapat en bra grund för din framtida pension. 

Utbildningar

Vi håller kurser inom olika områden. Den mest populära kursen ”Ta kontroll över Din Pension” är en onlinekurs där du lär dig allt om pension och du jobbar med dina pensioner och din privatekonomi under fem veckor. Efter avslutad kurs har du en egendesignad pensionsplan som hjälper dig att nå dina mål.

Pensionsgenomgång

Detta är för dig som vill få hjälp att få en överblick och en komplett genomgång av alla dina pensioner. Vi tittar om det finns bättre alternativ och din risknivå är lämplig utifrån din situation. Genomgången sker online och tar maximalt två timmar. Efter genomgången får du ett protokoll som sammanfattar mötet.

Pris 4 350 kronor

Coachning & Bollplank

Detta passar dig som har konkreta frågor eller bara vill ha feedback på dina val. Mötet sker online.

Pris 2 850 kronor/timme