Skip to main content

Gästspel i RikaTillsammans-podden: Pension: tips, misstag att undvika och viktiga saker att få rätt på

Dela vidare

Pension kan upplevas förvirrande och det är många begrepp att hålla koll på. Känner du igen dig så kan du vara trygg i att är du långt i från ensam. Det goda är att det krävs en ganska liten insats från din sida för att få ett hum om hur det fungerar och vilka val du bör göra.

För några veckor sedan hade jag förmånen att få gästa RikaTillsammans-podden för att prata pension och ge tips för en bättre pension. Jag tänker inte upprepa alla tips utan lämnar med varm hand över till podden:

Gratis introduktionswebinar

Är du taggad på att ta nästa steg när det gäller din pension? I så fall vill jag bjuda in dig till ett entimmes webinar tisdagen den 29 augusti där jag mer i detalj går igenom hur pensionen fungerar och vad du kan och bör göra. Låter det intressant?
Anmäl dig i så fall här: Anmälan till den 29:e
Har du ingen möjlighet att vara med den 29:e så kan du titta på inspelningen efteråt istället. Då anmäler du dig här: Anmälan till inspelningen

Dags för nästa steg?

Har du redan deltagit i något av nybörjarwebinarierna och känner att det är dags att ta nästa steg så tycker jag att du ska hänga med på kursen ”Ta kontroll över din pension”. Det är kursen för dig som verkligen vill ta ett helhetsgrepp och göra ALLT du kan för att förstå dina möjligheter och både optimera och maximera din pension. Behöver du vara superung för att ha nytta av kursen? Nej, visst är det toppen att få koll på sin pension vid unga år, men rent krasst så börjar de flesta närma sig 50 innan de inser att det är dags att göra något. Då är också motivationen på topp och du har ett antal pensioner att jobba med. Går det att få dem att prestera bättre? Har de ”rätt” risknivå för just dig? Hur mycket kommer du att kosta som pensionär och kommer ekonomin att gå ihop? Det och mycket mer kommer vi att jobba med. Nästa kurs startar torsdagen den 7 september. In och läs! Ta kontroll över din pension. Kursstart 7 september. (pensionsguiden.nu)

Näe, nog med snackandet! Tillbaka till ämnet för dagen: poddinspelningen! Den baseras på en föreläsning jag höll för RikaTillsammans Patreon-grupp om vanliga misstag vi gör när det kommer till vår pension, men även tips på hur du kan förbättra den. Föreläsningen baserades på detta inlägg: De 12 vanligaste misstagen med pensionen (pensionsguiden.nu)

Lycka till!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *