Skip to main content

Äntligen är det dags!

Dags för vadå? Jo, dags för lansering av hemsidan! Jag är så himla glad och nöjd över att äntligen kunna presentera vår hemsida. Jag har saknat ett ställe att kunna lägga alla tankar, tips, råd, länkar och verktyg.

Denna plats är till för alla som är intresserade av att lära sig mer om pension. Här kommer du att kunna hitta mängder av inspirerande inlägg där vi löpande tittar in inom olika områden. Ena veckan kanske vi pratar valcentraler, veckan efter djupdyker vi ner bland teknikfonder eller nya ETFer. Oavsett om du är helt ny på det här med pension eller om du är en rutinerad räv så är tanken att du ska hitta något som passar.

Jag vill även passa på att hälsa alla små- och egenföretagare välkomna!

Just det, det är här på hemsidan alla våra kurser och event kommer att publiceras. Det vill du inte missa! Redan nu har vi tre event planerade och fler är på gång:

  • Inspirationsföreläsning: söndagen den 8 augusti.
  • Ta kontroll över Din Pension, webbkurs på 5×2 timmar, kursstart den 26 augusti
  • Live it, Love it, Enjoy it – en workshop en hel weekend på Fagerudd utanför Enköping. Temat är långsiktigt sparande och pension. Workshopen är ett samarbete mellan Pensionsguiden och Tjejer som Gillar Aktier och workshopledare är jag och Christina Engelen.

Ett tips är att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det kommer att komma varannan vecka.

Ha en underbar vecka, så hörs vi snart igen!

/Monica

Var säker på att inte missa några nyheter, utan prenumerera på vårt nyhetsbrev. Som prenumerant blir du två gånger i månaden uppdaterad med aktuella händelser och event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *