Skip to main content

10 tips för en bättre pension

Välkommen till en lättsam och kunskapsspäckad timme!

Det här med pension är inte lätt. Det är många begrepp och många ställen man ska titta på och inte nog med det; du förväntas även göra kloka val! Efter att ha träffat tre tusen webinaredeltagare bara under förra året och kanske 1 000 kursdeltagare och klienter genom åren så blir det tydligt vilka misstag många av oss göra och vad vi borde göra.

Under detta webinar vill jag dela med mig erfarenheter jag har samlat på mig, allt för att du ska slippa gör dem. Jag tror på att hjälpas åt och vara frikostig med att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap.

Detta webinar blir lättsamt och du kommer att få konkreta tips på vad du kan göra för att förbättra din pension. Du kommer säkert också att känna igen dig när vi pratar om vanliga misstag många gör, men det är inget att hänga upp sig på. Det är bara att lägga bakom sig och göra bättre val framöver. Vi gör så gott vi kan, mer kan man inte begära.

Vi håller på ca en timme och avslutar med en frågestund där ingen fråga är för dum. Har du en vän som du tror skulle uppskatta detta event får du gärna dela denna inbjudan.
Ju fler vi är som gör smarta val, desto bättre!

När: 30 januari, kl. 18:30-19:30

Kostnad: Ingen!

Anmälan: via länken nedan.

Går det att titta i efterhand: Ja, om du anmäler dig för att få en länk till inspelningen.

https://event.pensionsguiden.nu/webinar/w-240130/register

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *